Pizzabuffet er dessverre stengt under sommerperioden, takk for forståelsen. Ha en fin sommer! ☀️

Vi er dessverre nødt til å stenge muligheten for levering til Kroken, Tomasjord og Tromsdalen i perioden Tromsøbrua er stengt. For øvrig har vi åpnet for Wolt, det åpner 13:00 alle dager 😊

Hent selv etter ca 25 min   /  Levert hjem etter ca 90 min

(OBS! tid for levering oppdateres ofte)

Personvernerklæring

Om informasjonskapsler og personvern

Din personlige informasjon er beskyttet av “Lov om behandling av personopplysninger” og vi er forpliktet til å behandle denne informasjonen på en sikker måte.

Denne erklæringen om vår personvernpolicy gir deg informasjon om hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi behandler de opplysningene og hvilke opplysninger vi lagrer. Erklæringen er gjeldende for besøk i alle Yonas restaurant, telefon 77 66 66 66 og her på yonas.no

Personopplysninger vi bruker

Ved bestilling via telefon 77 66 66 66 eller på yonas.no, samler vi opplysninger som er nødvendige for å gi deg best mulig service enten du bestiller bord, henter eller vi leverer pizza. Dette inkluderer navn, telefonnummer, evt. leveringsadresse, antall kjøp, det du bestiller, priser samt eventuelle rabatter.

For våre bedriftskunder med fakturabetaling lagrer vi bedriftsnavn, organisasjonsnummer, navn på kontaktperson, telefonnummer kontaktperson/bedrift, e-post til kontaktperson/bedrift, fakturaadresse og eventuelle merknader.

I restauranten bruker vi ikke dine personopplysninger eller lagrer kjøpet på navn, med mindre du som kunde ønsker det.

Når du besøker yonas.no samler vi kun inn trafikkdata om ditt besøk via anonymisert statistikk. Når du kjøper noe på nettsiden trenger vi din informasjon for å kunne levere det du ber om.

Vi bruker skrifttyper fra Google fonts og FontAwesome, disse samler anonymisert data om hvordan tjenesten blir brukt. Les mer om hvor lenge og hvordan de bruker data de samler inn på respektive sider.

Så lenge lagrer vi dine data

Du kan når som helst be oss om å slette personopplysningene dine fra vårt register eller avslutte kundeforholdet. Ta kontakt med oss på telefon 77 66 66 66.

Hvor sender vi dine opplysninger

Vi bruker ikke dine opplysninger til noe annet enn kjøp av pizza, heller ikke blir de sendt til noen tredjepart.